من تکلایو همراه را ایجاد و آپلود کردم که دوستان روی falsh خود کپی کنند و در محل دانشگاه یا محل کار یا مسافرت و ... که امکان نصب تکلایو روی سیستمهاشون نیست استفاده کنند.
اما متاسفانه دیدم که خیلیها به صورت روزمره استفاده میکنند. و حتی به جای نصب تکلایو روی کامپیوتر، از تکلایو همراه روی کامپیوتر استفاده میکنند.
چون تکلایو همراه بعضی امکانات تکلایو نصب شده را نداره، (مثلا ایجاد واژهنامه و ایندکس و ...)، اینجوری القاء میشد که این عیب تکلایو همراه و به طبع اون عیب زیپرشین و ... است.
مجبور هستم تکلایو همراه را از تالار حذف کنم.
دوستان اگر نیاز داشتند:
۱- روش درست کردنش را در پست «راهنمای ساختن تکلایو همراه» توضیح دادهام.
۲- به صورت پستی میتوانند بگیرند. به پست «ارسال پستی نرمافزارهای مرتبط با لاتک» مراجعه کنید.تکلایو همراه آماده و خدمتتون تقدیم میشه.
*به دلیل مشکلات مختلفی که میکتک داره، (مشکلاتی که کاربران گزارش کردهاند و تایید شده است. مثل ظاهر نشدن شمارههای محیط شمارش و شماره مراجع و ... ) تصمیم گرفتم که به جای میکتک همراه، تکلایو همراه درست کنم. اسم زیپرشین همراه را هم به «تکلایو» همراه تغییر دادم.
* تکلایو همراه کوچک شامل تکلایو کوچک (بعضی از بستهها)، بسته زیپرشین، تکمیکر و تکورکس (همه بدون نیاز به نصب) هست.
* تکلایو همراه کامل شامل تکلایو (همه بستهها- بدون پوشه راهنمای بستهها یعنی doc)، بسته زیپرشین، تکمیکر و تکورکس (همه بدون نیاز به نصب) هست،
TeXMaker و TeXWorks دو جهته که دوست زحمتکشمان آقای سیّد رضی علویزاده تهیه کردهاند را هم اضافه کردم.
مشکل تکلایو همراه: عدم ایجاد نمایه و ... . باید در این مورد از تکلایو نصبشده استفاده کنید.
در پست «
راهنمای ساختن تکلایو همراه» راهنمای ایجاد تکلایو همراه را نوشتم.
راهنمای آپدیت تکلایو همراه:
۱- فایل texlive_manager را اجرا کنید.
در ویندوز برای رسیدم به TeXLive Manager باید بروید:
(start > All Programs > Texlive????> TexLive manager)
۲- برای آپدیت همه بستههای نصب شده روی دکمه update all installed کلیک کنید.
۳- برای آپدیت یک بسته خاص، اول پیداش کنید و سپس Update بزنید.
راهنمای اضافه کردن بسته جدید:۱- اینترنت وصل باشید.
۲- texlive_manager را اجرا کنید.
۳- از منوی tlmgr گزینهی Load default net repository را بزنید و صبر کنید تا در پایین پنجره completed بزنه و لیست بستههای تکلایو در کادر وسط پنجره ظاهر بشه
۴- زیر کادر Match سه تا گزینه را تیک بزنید و در کادرش اسم بسته مورد نظر مثلا persian-bib را تایپ کنید.
بعد از ظاهر شدن اسم بسته تیکش بزنید.
۵- روی دکمه install کلیک کنید.
نکته: در صورتی که اینترنت دسترسی ندارید یا بسته مورد نظر حجمش بالاست و قابل دانلود توسط اینترنت بخاطر سرعت کم نیست باید به جای شماره ۲ مراحل زیر را انجام دهید
۱- از منوی tlmgr گزینهی Load other repositoty را بزنید.
۲- Choose Directory را بزنید.
۳- مسیر دیویدی تکلایو را بدهید و ok کنید. (پوشهای که حاوی فایل install-tl هست را باید انتخاب و ok کنید.)
لینک دانلود تکلایو همراه کامل: بنا به دلایلی که در اول این پست آمده، حذف شد.
** برای کاربرانی که قادر به دانلود حجم بالای تکلایو نیستند، تکلایو آپدیت شده به صورت پستی قابل ارسال هست. در این مورد به مطلب «ارسال پستی نرمافزارهای مرتبط با لاتک (تکلایو-میکتک-زیپرشین-تک-پارسی-فارسیتک و …)» رجوع کنید.
[/color][/size]
کلمات کلیدی: زیپرشین زیپرشین زیئرشین زیپرشین همراه بدون نیاز به نصب پرتابل زيپرشين زيپرشين نياز xepersian portable