تکمیکر دوجهته نسخه 3.0.2-9_beta منتشر شد!
این نسخه از کلاس QBiDiExtender2 نسخه 1.8.22 استفاده میکند «
خبرانتشار» و دارای بهبودهای زیر است:
1- در محیط ایجاد شده توسط دستور «insert LTR text» (محیط چپ به راست) با زدن دکمه «End» زبان ورودی به آخرین زبان قبل از این محیط برمیگردد.
2- مانند بالا در محیط ریاضی که توسط «Ctrl+Shift+M» ایجاد میشود، با زدن دکمه «End» زبان ورودی به آخرین زبان قبل از این محیط برمیگردد.
3- عبارت از چپ به راست بعد از محیط ریاضی باعث به همریختگی نمیشود. گزارش باگ را مشاهده کنید:
عبارت زیر را در تکمیکر تایپ میکنم ولی پرانتزهای جابجا دیده میشوند. (در پنجره تکمیکر)
فرمول $a$ (۱)
یعنی من میزنم:
فرمول $a$
بعدش (۱) تایپ میکنم ولی به صورت بالا دیده میشود.
4- در حالت چینش خودکار جهت خطوط، بدلخواه میتوانید جهت خطوط را با میانبر مناسب تغییر دهید.
5- پنجره گزارش (Log Viewer) از متن یونیکد حمایت میکند در نتیجه پیدا کردن محل خطا راحتتر از گذشته است.
6- جادوگر نصب ویندوزی در هنگام نصب برای جایگزینی فایل تنظیمات سوال میپرسد، و همچنین در هنگام حذف نرمافزار نیز امکان حفظ فایل تنظیمات را برای آینده به کاربر میدهد.
7- فایل راهنما در نمایشگر PDF داخلی باز میشود.
اشکالات:
1- فایل راهنما نسبت به نسخه قبلی بروز نشده است.
2- در محیطهای ذکر شده در بالا اگر بدون زدن «End» و مثلا با کلیدهای جهتی یا با کمک موشواره از محیط خارج شدید باز هم زدن دکمه End زبان را تغییر خواهد داد!!
«فایل نصبی نسخه ویندوزی»نسخه لینوکسی و مکینتاشی با تاخیر آماده خواهد شد شما میتوانید با گرفتن سورسکد براحتی تکمیکر دوجهته را بر روی سیستم خود کامپایل و نصب کنید:
سورسکد bidiTeXmaker روی bitbucketسورسکد QBiDiExtender2 روی bitbucketویرایش:
پست بعدی برای کاربران لینوکس و مکینتاش تهیه شده است! ویندوزیها به آن مراحل نیازی ندارند.ویرایش: 1) در ضمن نسخه ویندوزی با نام bidiTeXmaker نصب میشود و در نتیجه جایگزین texmaker نصب شده نخواهد شد،
اما همچنان از فایل تنظیمات texmaker استفاده میکند.2) همانطور که قبلا در خبر انتشار QBiDiExtender2 گفتم این نسخه دارای قابلیت Block Folding نیست.
ویرایش: برای سیستمعامل های لینوکس و مکینتاش فعلا باینری آماده نشده است، و میتوانند خودشان کامپایل کنند،
روش کامپایل بصورت مختصر در پست بعدی شرح داده شد.