مشکلی وجود نداره. سند شما غیرطبیعی است. شما طول 123mm دادهای که از پهنای متن زیادتر است بنابراین لاتک چارهای ندارد. برای آزمایش به جای 123mm بنویس 0.5\textwidth و تفاوت را ببین. شما استفاده از لاتک را نمیدانی، بهتر است قبل از استفاده از لاتک چند وقتی، وقت بگذاری و استفاده از آن را یاد بگیری.
من عمدا ۱۲۳ میلیمتر دادهام. چون من یک جدولی با چند ستون دارم که میخام دقیقا به عرض متن (ستون شمارش. نه عرض متن، یعنی عرض ستون شمارهها + ستون متن شمارش) باشه. یعنی در عکس اول از خط سمت چپ خط سمت راست آبی.
عرض جدول با عرض محیط شمارش دقیقا یک اندازه است. یعنی ۱۲۳ میلیمتر. پس نباید بره حاشیه راست و باید مثل عکس ضمیمه شده باشه. (البته عکس را paint دستکاری کردم.)
اگر قرار بود که من لاتک بدونم که اینجا سوال نمیپرسیدم. اینجا تالار هست و فلسفه وجویش برای اینه که کسانی مثل من که نمیدونم از دوستانی که میدونند یاد بگیرم.
به نظر من این یک bug لاتک هست.
فایل ضمیمه شده را نگاه کنید. هیچ کدوم از جدولها وسط چین نیستند. حتی اونهایی که با دستور 0.5 \textwidth انجام دادهایم.
ضمنا چون جدول من چند ستونی است از این دستور نمیتونم استفاده کنم.
بیزحمت دوستان که بلد هستند! راه حلی بفرمایند.
برای مطالعه منبعی که این مشکلم را برطرف کند پیدا نکردم. منبعی که در مورد مشکلم هست را دوستان میدونند معرفی کنند؟