سلام
به نظر میاد اینجا دو مشکل متفاوت ارایه شده است!
با سلام و تشکر از شما
من از آخرین نسخه تک میکر استفاده می کنم برای مثال در مواقعی که خطوط فارسی را از چپ شروع می کند من توسط تنظیماتی که در منوی Bi-Directional گذاشته اید آن ها را راست چین می کنم اما وقتی فایل را می بندم و دوباره باز می کنم دوباره آن ها از چپ شروع می شوند و متن را به هم می ریزد؟
به نظر شما چه کار باید بکنم
باتشکر
در واقع با بستن و باز کردن فایل نباید چنین اتفاقی بیفتد! اما شاید با بروزرسانی به نسخه جدید TeXmaker باگی ایجاد شده که از آن غافل شدهام، بزودی بررسی خواهم کرد.
سلام،
من روی نسخهی 32 بیتی ویندوز 7 نیز همین مشکل را دارم. متن به طور عادی همیشه از چپ به راست است و زمانی که آن را به صورت دستی راست به چپ میکنم هنوز مشکلاتی در آن باقی میماند. مثلاً آکولادها درست جفت نمیشوند. جالب اینجاست که نرمافزار FocusWriter که با Qt 4.7 نوشته شده و تا آن جایی که من اطلاع دارم هیچ گونه بهینهسازی برای محیطهای دوجهته روی آن صورت نگرفته است تمام نوشتارها را به درستی نشان میدهد (تصاویر پیوست شده را ببینید).
با تشکر
در واقع کارهای انجام شده بر روی TeXmaker با فرض این است که دستورات انگلیسی درمیان متن فارسی بکار رفته باشد، و برای همین اگر فقط از دستورات فارسی استفاده میکنید شاید بهتر این باشد که این قابلیت را غیرفعال کنید.
البته درواقع نباید در مورد فایل شما هم مشکلی پیش میآمد که این به بررسی بیشتر نیاز دارد، که حتما سر فرصت بررسی میکنم.
در ضمن در نسخه اصلاح شده TeXmaker یعنی bidiTeXmaker از همان QTextEdit استفاده کردهام.