شاید من درست متوجه نشدهام، ولی من فکر میکردم که وقتی دو دستور را با استفاده از eqcommand معادل میکنید، میتوانند در هر شرایطی به جای هم مورد استفاده قرار گیرند. ولی در این مورد فرمودید که چون در تعریف طبقهنوشتار از دستور لاتین استفاده شده دستور پارسی کار نمیکند.
اگر بدون اضافه کردن ماکرو به preamble نوشتار استفاده از دستور \عنوانفهرستمطالب وجود ندارد، فلسفهی وجودی این دستور در زیپرشین چیست؟ آیا یک پیشنهاد به کاربران است که هنگام تغییر کدها آنها را به گونهای تغییر دهند که با دستور \عنوانفهرست مطالب کار کنند و نه مثلاً \عفهرستم؟
با تشکر
معادلسازی دستورات پارسی به این صورت کار میکند که هر جا از دستور پارسی استفاده کنید، معنای دستور لاتین را خواهید داشت، اگر تعریف دستور لاتین را تغییر دهید، تعریف دستور پارسی هم تغییر خواهد کرد اما با تغییرتعریف دستور پارسی، دستور لاتین تغییری نخواهد کرد. در این مورد در لاتک بصورت پیشفرض در تعریف دستور \tableofcontents دستور \contentsname داخل \chapter* قرار میگیرد بنابراین وقتی تعریف دستور \عنوانفهرستمطالب را تغییر میدهید تعریف دستور \contentsname تغییر نمیکند و چون در تعریف اصلی \tableofcontents دستور \contentsname به کار رفته است اینی میشود که شما میبینید.
فلسفه وجود این دستور این است که میتوانید از \عنوانفهرستمطالب بجای \contentsname استفاده کنید اما نمیتوانید با تغییر تعریف \عنوانفهرستمطالب تعریف \contentsname را تغییر دهید ولی میتوانید با تغییر تعریف دستور \contentsname تعریف دستور \عنوانفهرستمطالب را تغییر دهید. از سوی دیگر ممکن است بخواهید از این دستور در بخشی از متن خود استفاده کنید پس میتوانید بجای استفاده از \contentsname از دستور \عنوانفهرستمطالب استفاده کنید.