سلام
برای تکمیل استایل مربوط به کارم، به دو واژه نامه انگلیسی به فارسی و فارسی به انگلیسی نیاز دارم
من فایل واژه نامه رو از توی سایت دانلود کردم و دستورات مربوطه رو کپی کردم داخل استایلم ولی خروجی واژه نامه به من نداد، داخل فایل پی دی اف نوشته
مهم ترین مرحله کامپایل برنامه است که باید به صورت دنباله زیر باشد: این تنظیمات برای texmaker است
• xelatex -interaction=nonstopmode -synctex=-1 %.tex
• xindy -L persian -C utf8 -I xindy -M %.xdy -t %.glg -o %.gls %.glo
• xindy -L persian -C utf8 -I xindy -M %.xdy -t %.blg -o %.bls %.blo
• xelatex -interaction=nonstopmode -synctex=-1 %.tex
این تنظیماتو چطوری باید انجام بدم؟
مشکل چیه که به من خروجی واژه نامه نمیده، آیا دستورات موجود در فایل تک ایراد دارن یا ایراد از جای دیگه است؟
شما قرار است دو واژهنامه داشته باشید یکی پارسی به انگلیسی که پسوند blo دارد و دیگری انگلیسی به پارسی که پسوند glo دارد پس مراحل تهیه خروجی PDF باید بصورت زیر باشد:
xelatex filename.tex
xindy -L english -C utf8 -I xindy -M filename.xdy -t filename.glg -o filename.gls filename.glo
xindy -L persian -C utf8 -I xindy -M filename.xdy -t filename.blg -o filename.bls filename.blo
xelatex filename.tex
حالا اینکه شما نمیدانید این تنظیمات را چگونه در TeXMaker یا هر ویرایشگر دیگری انجام دهید، مشکل خودتان است. من نمیدانم این پرونده را از کجا گرفتید اما اشکالاتی در آن وجود دارد که مولفش بهتر است آنها را درست کند. در ضمن بهتر است glo را برای واژهنامه پارسی به انگلیسی انتخاب کرد و blo را برای واژهنامه انگلیسی به پارسی.