خط آغازین این صفحه رو بخونین و این قدر با اعتماد به نفس بالا سخن نگویید.
آیا این جمله غلط است؟ «میکتک یک پروژه است»
من نگفتم پروژه کلمه نادرستی است بلکه گفتم توزیع تک کلمه مناسبتری است.
اون مشکل شما و فارسیتک هست نه مشکل لاتک.
فارسیتک و این توزیعهای شما هر دو نسخهها (توزیعها)ای از تک هستند که سازگاری ۱۰۰ درصد با هم ندارند.
تا سازگاری را در چه ببینید. فارسیتک از رمزینه مخصوص خودش استفاده میکنه در حالی که زیپرشین از یونیکد استفاده میکنه و در هر ویرایشگری قابل دیده اما این مطلب در مورد فارسیتک درست نیست و فارسیتک ویرایشگر مخصوص میخواهد. تفاوت ماکرویی هم وجود دارد اما قضیهاش کمی فرق میکند؟
بحث من در مورد جمله «همه نسخههای تک با هم کامپتیبل هستند» بود که میبینیم مثالهای نقضی هم داره.
این منظور آقای ترابی نبود. منظورشون این بود که شما چه از تک موجود در تکلایو و چه از تک موجود در میکتک استفاده کنید، نتیجه یکسانی میگیرید.
- : من یه دیکشنری خوب سراغ دارم به اسم bestdic.com می تونین اونجا معنای داکیومنتیشن اند میلینگ لیست رو ببینین. Documentation and mailing lists.
- Highlights of changes in the current release, and known issues.
- و TeX Live licensing, and integration with operating system distributions. که فکر نمی کنم ربطی به دانلود داشته باشه.
- How you can help.
وقتی آقای ترابی اون قسمت رو توضیح میدادند منظورشون لینک اول بود نه همه لینکها که لینک اول خودش شامل راههای مختلف دانلود و نصب تکلایوه
نتیجهای نداره.
اکثر اوقات بحث لاتک بهتر است یا ورد به جر و بحث میرسه پس بهتره اصلاً صحبتی نشه و فقط مزایای لاتک گفته شه اون موقع هر کس با عقل خودش تصمیم میگیره که کدوم براش بهتره و باید از کدوم استفاده کنه. در ادامه هیچ موقع هیچ کسی نمیتونه یک نفر دیگه رو مجبور به استفاده از چیز خاصی کنه.