- البته تلفظ مهم نیست اما لَتِکْ یا لِیْتِکْ درستتر است تا لِیْتِکسْ
- دستور \settextfont و \setdigitfont اجبازی نیستند. در صورت عدم استفاده از این دستورات قلم Persian Modern بصورت پیشفرض استفاده میشود.
- حتی اگر از دستور \setdigitfont استفاده نکنید، اعداد در فرمولها بصورت پارسی حروفچینی میشوند.
- قلمهای برنا رایانه حتی برای word هم طراحی نشدند. این قلمها دو مشکل اساسی دارند: تعدادی از گلیفها اصلاً وجود ندارند و تعدادی از گلیفها در جاهای نامناسب قرار گرفتهاند.
- ادامه دارد...
نکات شما کاملا صحیح است ولی جواب هم داره
1. من از اول که از استادم (دکتر اصفهانیان که معرف حضورتان هست) یاد گرفتم، به این برنامه میگفت لیتکس. واسه همینم دیگه واسه من ذاتی شده
سعی می کنم در نسخه های بعدی از لیتک استفاده کنم.
2. ورژن تک لایو من قدیمی هست و فعلا دیدم که اگر در مورد فونت دستورهای لازم را بگم چیزی کم نشده. البته خودم می خواستم که
آخرین ورژن تک لایو را نصب کنم و در فایل جداگانه ای در مورد Persian Modern صحبت کنم.
3. در مورد قلم های برنا رایانه کاملا نظر شما صحیح است ولی این فایل های تصویری برای کسانی نوشته شده که کامپیوتر وارد نیستند (عموما دانشجویان مهندسی غیر کامپیوتری، شیمی پایه، ریاضی و غیره) بنابراین اینجوری گفتم که براشون قابل درک باشه.
منتظر جواب های بیشتر شما هستم.
دوستان دیگر هم اگر نظری دارند خوشحال میشوم که در جریان قرار بگیرم.
در ضمن در صورت تمایل و اگر فکر می کنید که این فایل ها مناسب و آموزنده هستند، خوشحال میشوم که لینک سایت را در تالار قرار دهید.