در طی این ۴ سال من تمام سعیام رو کردم تا به همه از هر طریقی که میتونم در این تالار کمک کنم. شاید باورتون نشه اما نوشتنو نگهداری از بستههای xepersian و bidi و درست کردن باگهاشون کار بسیار سنگینی بوده که میتونم به جرآت بگم همونقدر که یک نفر برای دریافت درجه دکترا باید تلاش کنه من برای این دو بسته کار کردم و شکر خدا در حال حاضر وضعیت این بستهها امروزه پایدار هستش. در اوایل افراد زیادی نبودند که به بقیه کمک کنند و من در اون دوران وظیفه خودم میدوسنتم که اینجا باشم و هر کاری که میتونم برای بقیه انجام بدهم. در حال حاضر تعداد افراد خبره کم نیست و این افراد بقیه رو در این تالار کمک میکنند و امیدوارم که تعداد این افراد روز به روز بیشتر بشه. از طرفی دیگر من دیگه حوصله اولیه اون دوران رو ندارم و فکر میکنم افراد جدیدتر بهتر بتونند بقیه رو کمک کنند. خودم هم تعداد زیادی دانشجو دارم که باید بیشتر وقتم رو برای اونها بگذارم و واقعاً نمیتونم دیگر در تالار فعالیتی داشته باشم.
آز آنجایی که من دیگر در این تالار فعالیتی نخواهم داشت، فعالیت من فقط محدود میشه به نگهداری از بستههای xepersian و bidi و درست کردن باگهاشون. بنابراین اگر متوجه یک مشکل با بسته bidi یا xepersian شدید، لطفاً اون رو در تالار پارسیلاتک گزارش نکنید چون احتمال اینکه من متوجه مشکل شما بشم صفره. پس اگر واقعاً دنبال درست شدن باگی هستید مشکل را به آدرس
vafakhlg@googlemail.com گزارش کنید. و از این تالار برای فراگیری بیشتر تک و لاتک استفاده کنید.
امیدوارم که همگی موفق و موید باشید