این بصورت مسلم باگ بسته persian-bib است که هر \bibitem لاتین را داخل یک محیط جداگانه LTRbibitems قرار میدهد در صورتی که باید همه \bibitemهای لاتین را داخل یک محیط LTRbibitems قرار دهد.
سلام. از پاسخ شما ممنونم.
برداشت من از محیط LTRbibitems این بود که هر مدخل به صورت جداگانه باید داخل آن قرار گیرد.
۱- درحال حاضر روشی برای اصلاح استیلها که بتواند مراجع را گروه بندی کند و گروه لاتین را داخل محیط مربوطه قرار دهد به نظرم نمیرسد و حتی نمیدانم شدنی هست یا خیر
. کارهایی که تاکنون انجام دادهام براساس پردازش روی هر مدخل به صورت جداگانه بوده است.
۲- حتی اگر عمل فوق، شدنی باشد، باز هم مشکلی که عنوان کردم در استیلهایی که مراجع را مرتب نمیکنند وجود خواهد داشت. در این استیلها، مراجع فارسی و لاتین میتوانند لابلای هم ظاهر شوند. در این حالات پس از هر گروه از مراجع لاتین یک فاصله عمودی زیادتر خواهیم داشت.
۳- یک نکته جالب این است که اگر از استیلهایی که نیاز به بسته natbib دارند (مانند asa-fa) استفاده کنیم، به نظر میرسد فاصله عمودی مراجع لاتین به مقدار ناچیزی از فاصله عمودی مراجع فارسی کمترند (برخلاف حالت قبل). مثال به پیوست است.
۳آ) آیا این اختلاف ناچیز به سبب متفاوت بودن اندازه ارتفاع گلیفها در قلم فارسی و لاتین است؟
۳ب) آیا در هنگام استفاده از بسته natbib محیط trivlist که اشاره فرمودید بیاثر است؟
۴- آیا برای رفع مشکل نمیتوانم par\ را به انتهای هر مدخل فارسی اضافه کنم تا فاصلهها یکسان شود؟