۵ یا ۶ سال پیش که این تالار گفتگو نبود، من و بقیه دوستان، توی گروه گوگل فارسیلاتک سوالها را میپرسیدیم.
اونجا مباحث مدیدریتی و سوالها با هم قاطی بود.
منم که خیلی خیلی زیاد سوال میپرسیدم، اعصاب همه را خرد کرده بودم.
بعضی وقتها دکتر کارنپهلو بهم تذکر میداد.
بعضی وقتها دکتر امید علی. من ناراحت میشدم.
لازم به تذکر هست که چون از خلق و خوی دکتر کارنپهلو آشنا نبودم، ناراحت میشدم. فکر میکردم ایشون آدم بیحوصله و بی صبر و تخردکنندهی غرور بقیه هستن. (دارم میگم اون موقع اینجوری فکر میکردم.)
بعد مدتی دیدم که اینجوری نمیشه.
چون بعضی در گروه گوگل بودن که میخاستن فقط در مباحث مدیریتی باشن و سوالهای لاتک را وقت ندارن جواب بدن.
نمیدونم پیشنهاد کی بود، پیشنهاد تالار و سایت داده شد.
تالار راهاندازی شد.
باز من و وسالهای زیادم. بقیه و سوالهای تکراری بدون جستجوی تالار.
بعدش دکتر کارنپهلو ایران تشریف آوردن و من از افتخارم این بود که از نزدیک ببینمشون.
بعد دیدارها به اشتباه خود پی بردم.
دیدم شناختی که از دکتر کارنپهلو داشتم، میتونم بگم ۹۰ درصدش اشتباه بیوده و از عدم شناخت من و پیش قضاوت من بوده.
کاربرانی که تازه عضو تالار میشن، با اخلاقهاشون آشنا نیستن. (منظورم از اخلاقهاشون، رک بودن خیلی زیاد و خیلی صریح و پوستکنده حرف را زدن. مثل داداش به داداش.)
مثل ۶ سال قبل من که در گروه گوگل اون تصور را داشتم، اینا هم اون تصور را دارن.
که تصوری ااشتباه هست.
باور کنید این جملات من بخاطر دوستی چند سالهی من با دکتر کارنپهلو و چندین ساله بودن عضو یک گروه گقتگو بودن نیست.
شناخت من هست. بقیه اعضای گروه که چند سالی باهاشون هستن، هم اینطور ازشون شناخت دارند.
ولی کسانی که تازه باهاشون برخورد میکنند، فکر میکنند که ایشون قصد کوچک کردن و توهین کاربران را دارند.
این را هم دیدم که چون انسان تلاشگری هستن، یک دقیقه از وقتشون را تلف نمیکنند.
و این باعث میشه زیاد وقت نداشته باشن توی تالار به سوالها جواب بدن.
و خودتون هم دیدین که سوالها همهش تکراری و تکراری و تکراری هست.
مصلا صفر توخالی! با اینکه وحید جان (آقای وحید دامنافشان) یک mod توی تالار نصب کردن که موقع ارسال سوال، شوالهای پرسیده ی شدهی مشابه قبلی را میاره، ولی متاسفانه بخاطر ... (نمیگم) بعضی کاربران، (ببخشین! بیشتر کاربران
) باز شاهد پرسیدن سوالهای تکراری زیاد هستیم.
این مورد رواقعا برای من که آزاردهنده هست. فکر کنم (نظر شخصی) برای دکتر خیلی آزاردهنده هست. چون حجم سوالها بالاست و حتی ایشون اگه بخان فقط سوال را بخونن و حتی ببینن تکراری هست و جواب ندن هم باید روزی چند ساعت وقت توی تالار بذارن.
نه دکتر کارنپهلو، که هیچ هیئت علمی دانشگاهی وقت و فرصت این کارو نداره.
خودتون میبینین که به جز ایشون هیچ هیئت علمی که سرش با درس و بحث گرمه و شلوغه نمیاد به سوالها جواب بده. این دیگه واضح و روشنه.
یک تقاضا عاجزانه از دکتر کارنپهلو دارم. من خیلی کوچکتر از اینها هستم که این حرفها را بزنم ولی...
بیزحمت و خواهشا اگر دیدین کاربری سوال تکراری، بیریط و ... پرسیده، اگر تمایلی به جواب دادن ندارین، خواهشا جواب ندیهد.
اجازه بدهید بی جواب بمونه و دوباره بگه «چرا جواب نمیدین»، اونموقع من و بقیهی دوستان جوابشونو میدهیم که سوال تکراری بوده یا فایل نمونه ضمیمه شنده و ...
چون برخوردهایی که بین کاربران تازهوارد و سوالهای تکراریشون از یک طرف و رک و صریح بودن دکتر کارنپهلو از طرف دیگر در تالار اتفاق میافته، هم اعصاب کاربر و هم اعصاب دکتر کارنپهلو را خرد میکنه. و هم وجههی خوبی بین کاربران که همه دانشگاهی هستن نداره.
همه باید سعی کنیم اخلاقهای خصوصی و شخصی خود را در جواب به سوالهای کاربران نشان ندهیم.
با عرض معذرت خیلی زیاد از دکتر کارنپهلو.
امیدوارم این حرفهای من را به عنوان یک برادر کوچکتر بشنوند و بس. نه بیشتر. و ازم ناراحت نشن.
با آرزوی موفقیت بیشتر برای پروژههای گروه پارسیلاتک.