در قوانین تالار یک بند 2.2 هست که طبق آن هر سوالی باید حاوی یک مثال باشد! هرچند واضح است که لزوما هر سوالی نمی تواند فایل مثال هم داشته باشد (مثل این سوال که آیا استفاده همزمان بسته ایکس با بسته ایگرگ ایجاد اشکال می کند؟).
شما اشتباه میکنید. هر سوالی که شما میپرسید باید حاوی فایل کمینه باشد.
پس ظاهرا این که "پیغامهای بدون مثال کمینه حذف خواهند شد." نمی تواند عمومیت داشته باشد یا دست کم به اندازه کافی دقیق نیست.
چرا خیلی هم دقیق است. اگر شما به عنوان یک کاربر برای سوال پرسیدن تلاش نکنید، من هم تلاشی نخواهم کرد و هم پست شما را حذف میکنم و هم عضویت شما را بصورت کامل غیرفعال خواهم کرد.
یک حس مردم آزاری ما را بر آن داشت که خواهش کنیم برای دقیق تر شدن قانون مشخص کنید چه سوالاتی باید حاوی مثال کمینه باشند
چند گونه سوال داریم:
۱) سوالاتی که محتواش اینه که فلان چیز درست کار نمیکنه یا اگر از فلان دستور یا فلان محیط استفاده کنم خطا میگیرم. اینجور سوالات حتما فایل کمینه میخواد.
۲) سوالاتی که محتواش ندونستن انجام دادن فلان چیزه. مانند چجوری میتونم شعر حروفچینی کنم. اینجور سوالات هم فایل کمینه میخواد تا ما بفهمییم کاربر برای حل مشکل چه کارهایی انجام داده و set up فایل تک ما با برای او تفاوت نداشته باشد.
۳) سوالاتی مانند اینکه آیا استفاده همزمان بسته ایکس با بسته ایگرگ ایجاد اشکال می کند؟ برای این سوالات حتماً باید فایل کمینه باشد چون باز ممکنه شما از یک بسته اضافه دیگر استفاده کنید و من نکنم.
بنابراین در هر شرایطی شما باید فایل کمینه بفرستید.