این کار رو هم کردم با خطایی که در پیوست آمده مواجه شدم.
ضمنا من خودم admin هستم. بعد از اینکه خطای دسترسی داده شد دسترسی را به full permission تنظیم کردم سپس با این خطا مواجه شدم. آنتی ویروس kaspersky اصل دارم که همواره به روز است. تکلایو ۴.۵ گیگی را بدون هیچ مشکلی میتونم نصب کنم. از ویندوز سون استفاده میکنم.
اینترنت دیس کانکت شو و مثل وحید آنتی ویروس را غیر فعال کن و نصب کن. ببین درست میشه.
من هم به این مشکل روی کامپیوتر دوستان و مشتریها برخوردم ولی آخرش که تحت داس هم جواب نداد، مجبور شدم ویندوز را عوض کنم.
پوشهی تکلایو را در یک درایو fat32 کپی کنید و امتحان کنید. اگر جواب نداد روی دیویدی رایتش کنید و تست کنید. امیدوارم روی این سیستم اورجینال جواب بگیرید.
منظورم از اورجینال گفتن، تحقیر شما نیست. منظورم تحقیر شرکتهای بزرگ کامپیوتری و فروشندههای کامپیوتری هستند که با شعارهایی مثل اورجینال بودن و ... در عمل هیچ نرمافزار خوبی به مشتری تحویل نمیدهند و فقط پول شهرت خود را میخورند.
من یه بار خواستم روی سیستمی که پاندای اورجینال و بروز داشت، نصب کنم. اما نشد و مجبور شدم کل آنتی ویروس رو موقتاً disable کنم تا نصب بشه. گاهی وقتها خود آنتی ویروس هم به نصب تکلایو گیر میده
وحید جان، من پاندا را نمیدونم ولی کاسپرسکی و مک آفی دو آنتی ویروسی هستند که fail آنتی ویروسی دارند.
۱- یعنی فایلهایی که ویروس نیستند را ویروس میشناسند.
۲- عملیاتی مثل تغییر در رجیستری و تنظیمات ویندوز و برنامهها را با دید دستکاری ویروسی و مخرب، جلویش را میگیرند.
۳- و....
به اینها fail آنتی ویروسی میگویند که یکی از دلایل نصب نکردن خیلی از آنتی ویروسها توسط من در کامپویتر دوستان و مشتریها هست.
من از ناد۳۲ استفاده میکنم و چندین سال هست که لابراتوارهای آنتی ویروس مطرح دنیا حتی یک مورد هم fail آنتی وروس ناد را گزارش نکردهاند.
شرکتهای آنتی ویروس به جای اینکه تکنولوژیهای جدید ویروسشناسی را برای آنتی ویروس خود فعال و راهاندازی کنند (چون علمش را ندارند) میآیند و تنظیمات آنتی ویروس را طوری تنظیم میکنند که هر تغییری مشکوک را در ویندوز به دید ویروس و مخرب نگاه کنند و جلویش را بگیرند و بگویند ویروسکش قوی دارند و ...
اگر در مورد آنتی ویروس صحبتی بود با پیغام خصوصی بفرمایید در خدمتتون هستم.