لطفاً تحت هیچ عنوانی از biditexmaker استفاده نکنید یا حداقل برای فایلهایی که در این تالار یا در github برای گزارش مشکلات بستهها درست میکنید استفاده نکنید.
...
بنابراین خواهش میکنم تحت هیچ عنوانی از biditexmaker استفاده نکنید و در اسناد تک خودتون از اینجور کاراکترها وارد نکنید.
ضمن احترام به تلاشهای آقای علویزاده، من با فرمایش جناب آقای کارنپهلو موافقم.
بیشتر کاربران زیپرشین در ویندوز کار میکنند. در اوایل، ادیتور مناسبی که بتوانند در آن فارسی تایپ کنند و اجرای راحتی هم داشته باشند وجود نداشت و تکمیکر آقای علویزاده کمک زیادی کرد، اما از زمانی که TeXWorks همراه با تکلایو ارائه میشود و تا حدود زیادی از فارسنویسی پشتیبانی میکند، نیاز زیادی به استفاده از bidiTeXMaker احساس نمیشود (البته با این فرض که کاربر دستورات اصلی لاتک را بلد است و نیازی به استفاده از ابزار آن ندارد).
در راهنماهایی که من آماده کردهام، نصب تکمیکر را برای کاربران الزامی ندانستهام، به عنوان یک ویرایشگر از آن نام بردهام و از کاربران خواستهام که حتماً راهنمای کاربری آنرا مطالعه کنند.
من با TeXWorks کار میکنم، هر زمان که یک دانشجو برای رفع اشکال پیش من میآید با تکمیکر میآید، من آنرا میبندم و با TeXWorks باز میکنم.
این پست آقای کارنپهلو همیشه در دید کاربران نیست. میتوانیم آنرا در قوانین تالار قرار دهیم، ولی نمیتوانیم مانع از ارسال توسط کاربران شویم. بیشتر کاربران از آن استفاده میکنند. راهی هم برای تشخیص اینکه مشخص شود متن با چه ویرایشگری نوشته شده است وجود ندارد.
اگر دوستان راهکاری به نظرشان میرسد لطفا بیان کنند.
راهکارهای فعلی میتواند موارد زیر باشد:
- درج موضوع در قوانین تالار
- حذف بیدیتکمیکر از مرکز دانلود سایت
- حذف بیدیتکمیکر از دیویدیهای ارسالی
امیدوارم آقای علویزاده نیز این پست را ببینند و اگر نظری دارند بیان فرمایند.
دلیل ویرایش: اصلاح یک جمله