سلام
من مراجعم رو در قالب یک فایل .bib در کنار فایل تک گذاشته ام. در مورد نحوه ی کامپایل کردن سوال داشتم. اول bibtex رو انتخاب کردم و موفق شدم عنوان کتاب نامه رو چاپ کنم. اما مراجع رو نشون نمیده. مشکل از چی می تونه باشه؟
با تشکر از شما
سلام
وقتی فایل ارسال میکنین، بیزحمت قبل ارسال در تالار، اونا رو در یک پوشهی جدید بریزین و اجرا بگیرین و ببینین اجرا میده یا نه.
مثلا فایل abrmath را نفرستادین. بفرستین. (البته فکر کنم تعریف فرمولها توشه. ولی بدون اون فایل، این پست حذف خواهد شد. چون برای کاربرا آینده ایجاد مشکل میکنه که چرا این فایل شما اجرا نمیده.)
یک مشکل فایلتون اینه که بستهی xepersian را به عنوان آخرین بسته، فراخوانی نکردین.
وقتی مبتدی هستین، بهتره از ادیتورهایی مثلا تکمیکر و بیدیتکمیکر استفاده کنین که بیشتر کاربرپسند هستن.
وقتی به مرجعی در داخل متنتون ارجاع نداده باشین، هیچ مرجعی ظاهر نمیشه.
این فایل bib شما فقط به عنوان یک مخزن و منبع مراجعتون هست. که میتونه منابعی توش باشه که اصلا در پایاننامه ازش استفاده نرکدین. یعنی بهش ارجاع ندادین.
وقتی بیبتک را اجرا میکنین، میره فایل شما رو میگرده و میبینه کجا به کدوم مرجع (که لیستشون در فایل bib هست) ارجاع دادیدن، و شمارهشو توی متن میزنه. (اخل براکت)
شما ارجاع دادین؟