با آنکه نظریه تکامل آقا مهدی جالب است ولی من هم با استفاده از «آ» در ابجد موافق نیستم (شاید به دلیل عادت).
البته اگر تصمیم نهایی بر «آ» باشد و من خوشم نیاید برای خودم آنرا به «الف» تغییر خواهم داد.
البته این تصمیم شما خواهد بود و اگر در آینده به مشکل برخورد کنید خودتان مجبور خواهید بود مشکل خودتان را حل کنید. همچنین طبق مجوز LPPl دیگر نمیتوانید آن را xepersian بخوانید و باید نام تمام فایلها را تغییر بدهید.
۱- آیا کسی فرصت دارد مشکلات «الف» و «الفـ» را بیان کند، من بدرستی متوجه مشکل نشدهام.
الف به دلیل بززگیاش در لیستها، فعرست مطالب و جاهای دیگری که استفاده میشود از قاعده skipی که لَتَکْ برای آن معین کرده است پیروی نمیکند و به بیرون میزند و نوشته را بسیار زشت میکند لذا باید تمام این skipها لاتک را تغییر داد اما همانطور که گفتم طبق چه قاعده و اصولی؟ الف میتواند در قلمهای مختلف اندازههای مختلف داشته باشد و لذا نمیتوان skip مناسبی را انتخاب نمود. این امر ماکروهای لاتک را از یکپارچگی و حالت استاندارد خارج خواهد کرد.
۲- و در صورت انتخاب «آ»، آیا نمیشود مشابه SepMark متغیری مثلا با نام Alef داشته باشیم که طرف بتواند آنرا هر جور خواست تنظیم کند؟
خیر در شمارنده شما نمیتوانید از ماکرو استفاده کنید زیرا مشکلات بسیاری پیش خواهد آمد. برای مثال مشکلاتی برای hyperref پیش خواهد آمد که قادر به درست لینک دادن نخواهد بود.