نظر جناب عدالت و آقا مهدی بسیار متین است اما اگر پیادهسازیِ بدون مشکل «الف» امکان نداشته باشد، هر چه نظر آنها باشد، فرقی نمیکند.
البته اگر از نظر افراد خبره در سبک نگارش فارسی، «آ» به عنوان اولین حرف شمارنده ابجد قابل قبول باشد که نیازی به سروکله زدن با مشکل «الف» نیست.
جناب عدالت، آیا شما قبول میفرمایید که با برخی افرادی که میشناسید در این زمینه صحبت نموده و نتیجه را اعلان فرمایید؟ ضمناً در صورت موافقت، قید فرمایید که استفاده از «ا» به دلیل شباهت شکلی با عدد ۱ جالب نیست.
من «آقا» نیستم جناب امینطوسی گرامی. به هرحال فکر کردم نوشتن این نکته ضروری باشد که: بحث در اینجا پیادهسازی بهتر و بهترین حروفچینی زبان و الفبای فارسی است و نه تصمیم درباره زبان فارسی. از این رو کمک از دیگران به وقتش، از دوبارهکاری برحذرمان -برحذرتان!- میکند.
"البته اگر از نظر افراد خبره در سبک نگارش فارسی، «آ» به عنوان اولین حرف شمارنده ابجد قابل قبول باشد که نیازی به سروکله زدن با مشکل «الف» نیست."
من هم همین نظر را دارم و نوشتم تا ببینیم و بپرسیم که آیا ضرورتی در کار هست یا نه؟
ضمناً مایل نیستم مستقیماً با آقای کارنپهلو -در هر بحثی - مواجه شوم تا باز بهردلیل، سوء برداشت ایشان دامنگیرم شود و بحث مجوزها بر سرم آوار.
از این رو فقط به توصیه نوشتم تا متولیان و توسعهدهندگان را به سمت و سوی کارگشایی، یادآور باشم.