سلام، لطفا وارد شوید یا عضو شوید.

نویسنده موضوع: حذف موضوع‌ها و پست‌های قدیمی از تالار  (دفعات بازدید: 2274 بار)

آفلاین وحید دامن‌افشان

• Administrator
  • Hero Member
  • -دریافت شده: 718
  • ارسال: 2,107
    • ديدن مشخصات
    • http://www.damanafshan.ir
با توجه به قدیمی شدن بعضی از موضوع‌ها و پست‌های تالار و بی‌استفاده شدن آن‌ها، در نظر داریم که آن‌ها را از تالار حذف کنیم. این موضوع‌ها شامل موضوع‌های قدیمی حاوی گزارش باگ، موضوع‌های قدیمی حاوی درخواست اضافه کردن امکان جدید به زی‌پرشین، موضوع‌های حاوی روش‌های غلط، موضوع‌های مشابه و... خواهد بود. بدیهیه که این کار، باعث آسان‌تر شدن دسترسی کاربران آینده به مطالب تالار و جلوگیری از سردرگم شدن آن‌ها خواهد شد.
آیا علاوه بر موارد بالا، مورد دیگه‌ای هست که باید از تالار حذف شود؟

لطفاً اگر نظری دارید، نظرتون رو بگید.
« آخرين ويرايش: ژوئن 22, 2013, 09:56:19 am توسط وحید دامن‌افشان »

آفلاین aris852963

• Sr. Member
  • -دریافت شده: 70
  • ارسال: 251
    • ديدن مشخصات
در انجمن تازه ها خیلی از چیزها دیگر تازه نیستند و در انجمن عمومی (غیر لاتکی) بسیاری از موارد بیخود و بی جهت باقی مانده اند.

آفلاین فرشاد ترابی

• مدیر تالار
  • Hero Member
  • **
  • -دریافت شده: 474
  • ارسال: 1,779
    • ديدن مشخصات
به نظر من در برخی از پست‌ها جواب داده نشده یا اینکه  جواب کامل داده نشده. بهتر است که آنها هم حذف شوند.
مثلا یک نفر دریک پست یک مساله‌ای را مطرح کرده. بعد جواب شنیده که <لطفا فایل کمینه ارسال کنید> بعد هم کلا
طرف بیخیال شده و پست دیگه ادامه نداره. چنین پست‌هایی نیز بهتر است که حذف شوند.

یک نکته‌ی دیگر اینکه وجود این پست‌ها برای تالار مناسب هم هست زیرا در موتورهای جستجو ایندکس شده اند. بنابراین
به نظر من بهتر است به جای حذف، آنها را به یک انجمن به نام <منسوخ شدگان> یا مشابه آن منتقل کنیم.

آفلاین هادی صفی‌اقدم

• ویرایشگر
  • Hero Member
  • *
  • -دریافت شده: 1353
  • ارسال: 5,644
    • ديدن مشخصات
من مایل به همکاری هستم.
نظرم عوض شد! منسوخ‌شده ها به نظر وجودشون کاربردی نداره.
مطمینم کاربران متوجه منسوخ شدنش نمیشن و باز ازش کمک میگیرن و میخوننش و دردسر خودمون زیاد میشه.
این ایندکس شدن موتورهای جیتجو را جان من بیخیال بشین.
هر کسی هر سوالی برپسه، موتورهای جستجو به تالار هدایتش میکنن و سوالیشو جستجو میکنه و میپرسه.
فعلا تالار لاتک دیگه‌ای نیست که ما نگران رتبه‌ی خودمون باشیم. تازه اگر هم باشه، باز دلیلی نداره نطلب غیر مفید و تکراری و ... را به دلیل موتور جستجو و ... نگه داریم.
« آخرين ويرايش: ژوئن 22, 2013, 11:59:32 pm توسط هادی صفی‌اقدم »

آفلاین وحید دامن‌افشان

• Administrator
  • Hero Member
    • ديدن مشخصات
به نظر من در برخی از پست‌ها جواب داده نشده یا اینکه  جواب کامل داده نشده. بهتر است که آنها هم حذف شوند.
مثلا یک نفر دریک پست یک مساله‌ای را مطرح کرده. بعد جواب شنیده که <لطفا فایل کمینه ارسال کنید> بعد هم کلا
طرف بیخیال شده و پست دیگه ادامه نداره. چنین پست‌هایی نیز بهتر است که حذف شوند.
کاملا موافقم.
نقل قول
بنابراین به نظر من بهتر است به جای حذف، آنها را به یک انجمن به نام <منسوخ شدگان> یا مشابه آن منتقل کنیم.
حذف اون‌ها با منتقل کردن اون‌ها از نظر موتورهای جستجو فرقی نمی‌کنه؛ چون در هر دو صورت، وقتی کاربری روی یکی از نتایج جستجو کلیک می‌کنه، به صفحه خطایی مثل این هدایت می‌شه. پیشنهاد من اینه که متن سوال و کل جواب‌های داده شده تاپیک‌های مورد نظر رو حذف کنیم و توش فقط توضیح بدیم که این تاپیک به علت قدیمی بودن و فلان و فلان حذف شده. خوبی‌ای که این روش داره اینه که دیگه اون صفحه خطا، ظاهر نمی‌شه و لذا حس بد در کاربر ایجاد نمی‌شه و وقتش هم برای خوندن مطالب بی‌فایده هدر نمی‌ره. علاوه بر این، اعتبار تالار هم پیش موتورهای جستجو حفظ می‌شه؛ چون موتورهای جستجو از صفحات خطا یا همون صفحات ۴۰۴ خوش‌شون نمیاد.

آفلاین وحید دامن‌افشان

• Administrator
  • Hero Member
    • ديدن مشخصات
مطمینم کاربران متوجه منسوخ شدنش نمیشن و باز ازش کمک میگیرن و میخوننش و دردسر خودمون زیاد میشه.
باهات موافقم. تجربه نشون داده که کاربران، خیلی عجول هستن و به خیلی از چیزها توجه نمی‌کنن.
نقل قول
این ایندکس شدن موتورهای جیتجو را جان من بیخیال بشین.
این یه واقعیتیه که نمی‌شه به همین سادگی از کنارش رد شد. توی همین یه هفته گذشته، طبق شمارنده خود تالار، بیش از ۸۵۰۰ تا ورودی فقط از گوگل داشتیم. تعداد بازدیدهای مربوط به موتورهای جستجو، تقریباً ۴ برابر بازدیدهای معمولی تالار هستش. بنابراین کار درستی نیست که قدرت موتورهای جستجو رو دست کم بگیریم.
نقل قول
هر کسی هر سوالی برپسه، موتورهای جستجو به تالار هدایتش میکنن و سوالیشو جستجو میکنه و میپرسه.
بنا به دلیلی که توی پست قبلیم گفتم، با تولید بیشتر خطای ۴۰۴، اعتبار تالار پیش موتورهای جستجو کم می‌شه و این به ضررمون تموم می‌شه.
نقل قول
فعلا تالار لاتک دیگه‌ای نیست که ما نگران رتبه‌ی خودمون باشیم. تازه اگر هم باشه، باز دلیلی نداره نطلب غیر مفید و تکراری و ... را به دلیل موتور جستجو و ... نگه داریم
ولی هر لحظه ممکنه یه تالار دیگه به وجود بیاد؛ همون‌طور که بعد از یاهو، گوگل و بینگ اومد ازش جلو زدند.
پیشنهاد من پاک کردن فقط مطالب تاپیک‌های مورد نظر هستش.

آفلاین فرشاد ترابی

• مدیر تالار
  • Hero Member
  • **
    • ديدن مشخصات
پیشنهاد من پاک کردن فقط مطالب تاپیک‌های مورد نظر هستش.
موافقم. فقط اگر یک سؤالی پرسیده شده که جواب صحیحش در جای دیگری است، می‌توان به لینک آن پست ارجاع داد.

آفلاین محمود امین‌طوسی

• Administrator
  • Hero Member
  • -دریافت شده: 484
  • ارسال: 1,642
    • ديدن مشخصات
    • http://profs.hsu.ac.ir/mamintoosi
پاسخ : حذف موضوع‌ها و پست‌های قدیمی از تالار
« پاسخ #7 : ژوئیه 22, 2013, 07:31:35 pm »
من با اصلاح و حذف پستها موافقم،‌ فقط موضوعی که وجود دارد آن است که کاربرانی که نسخه‌های قدیمی را دارند - و ممکن است تعداد آنها کم هم نباشد- احتمالا به پستهای قدیمی نیازمند باشند.
حضرت علی (علیه السلام):دوستی و محبت را از دل بپرسید، چرا که دلها گواهانی رشوه ناپذیرند.
‎کمک مالی به پارسی‌لاتک‎

آفلاین فرشاد ترابی

• مدیر تالار
  • Hero Member
  • **
    • ديدن مشخصات
پاسخ : حذف موضوع‌ها و پست‌های قدیمی از تالار
« پاسخ #8 : ژوئیه 23, 2013, 03:04:18 am »
خوب نسخ قدیمی دارای معایبی بودند که اصلاح شدند. به نظرم ما باید به عنوان افرای بروز  همواره کاربران را به استفاده از
آخرین نسخ زی‌پرشین تشویق کنیم تا همه بروز شوند. اصولاً کسانی که با نسخ قدیمی کار می‌کنند با مشکلاتی هم مواجه می‌شوند
که ما دیگه پاسخ‌گو نیستیم چون اصلاً نمی‌توانیم مشکل آنها را درک کنیم. در پاسخ بسیاری از دوستان خود ما جواب دادیم که «بروز نبودن توزیع تک».
پس کلاً بروز نبودن خودش به عنوان یک  «باگ» تلقی می‌شه.

خوش‌آمدگویی به تالار

نویسنده محمود امین‌طوسیانجمن معرفی اعضای جدید

پاسخ ها: 2
مشاهده: 4123
آخرين ارسال آوریل 17, 2011, 05:09:38 pm
توسط saman63
قوانین تالار

نویسنده مهدی امیدعلیانجمن معرفی اعضای جدید

پاسخ ها: 0
مشاهده: 21263
آخرين ارسال سپتامبر 27, 2009, 01:26:25 pm
توسط مهدی امیدعلی
درباره سایت و تالار

نویسنده محمود امین‌طوسیانجمن عمومی

پاسخ ها: 19
مشاهده: 10724
آخرين ارسال نوامبر 16, 2009, 04:55:26 pm
توسط محمود امین‌طوسی
زیرمجموعه‌ای برای موضوعات فنی مربوط به خود تالار

نویسنده امیرمسعودانجمن عمومی

پاسخ ها: 4
مشاهده: 5333
آخرين ارسال اكتبر 11, 2009, 03:30:42 pm
توسط امیرمسعود
برگشتن از یک ورژن زی‌پرشین به ورژن قدیمی‌تر

نویسنده وحید دامن‌افشانانجمن زی‌تک

پاسخ ها: 1
مشاهده: 2778
آخرين ارسال نوامبر 10, 2009, 05:19:43 am
توسط vafa
چرا هر بار برای ورود به تالار باید دوباره لاگین کنم؟

پاسخ ها: 5
مشاهده: 3069
آخرين ارسال مارس 17, 2010, 01:01:23 am
توسط d.edalat
مشکل در بالاآمدن صفحهٔ تالار

پاسخ ها: 1
مشاهده: 2785
آخرين ارسال مه 11, 2010, 01:15:52 am
توسط وحید دامن‌افشان
تغییر قلم تالار درشمایل Airy-Midnight