سلام
اینو موضوع رو برای اینکه ۲ مورد ببینن زدم.
۱- کاربر مربوطه یعنی hamid123
۲- مدیران تالار (جسارتا)
کاربری عزیز یعنی hamid123 موضوعی امروز به این صورت زده بودن.
لینک کاربر:
http://www.parsilatex.com/forum/SMF/index.php?action=profile;u=7726موضوع ارسالی ایشون:
کلاس آموزشی زی پرشین در دانشگده ریاضی دانشگاه فردوسی
متن موضوع ارسالی ایشون:
من ثبت نام کردم..........................
توی انجمن «زیپرشین» زده بودن.
من دیدم با انجمن «
کارگاههای لاتک و زیپرشین» باید باشه.
به انجمن کارهگاهها... منتقلش کردم.
البته میدونستم که این کار ایشون از چند حالت خارج نیست.
۱- تبلیغ هست.
۱-الف- از مسولین برگزاری هست.
۱-ب- از ثبتنامکنندگان هست.
۲- از ثبتنامکنندگان هست و صرفا و فقط جهت اطلاع هست که بقیه هم مطلع باشن و ثبتنام کنن.
حالت ۱-الف رو در نظر بگیریم، من موضوع رو قفل و حذف نکردم. چون دیدم برای کارگاه دانشگاه فردوسی هست و مسوولین دانشکگاهش به ما لطف داشتن و ... و بهتره کاری نداشته باشم. اگه هم قرار شد بقیه مدیران برای تبلیغش ازشون پولی بگیرن، خوشدون صحبت کنن و به نتیجه برسن و من وقت و حوصلهشو ندارم.
حالت ۱-ب رو در نظر بگیریم، خب کار ایشون درست نیست. چون تبلیغ هست و باعث درامدی برای کسی دیگه میشه و همه جای برای تبلیغ پول میگیرن. ولی ایشون بدون اجازه این کارو کردن. با من نخواستم دخالت کنم. چون وقت و حوصله بحث با کاربر رو ندارم.
حال ۲ رو در نظر بگیریم، فقط اطلاع هست و ثل حالت ۱-ب جرمش سنگین نیست.
بعد چند ساعت پیامکی به من اومد به این صورت:
سلام آقای هادی خیلی باحالی موضوعی که واسه تالار گذشاتم رو منتقل کردی و برای من یه قفل با حال گذاشتی.
این رسمش نیست خیلی کار جالبی نبود. hamid123
منم زنگ زدم که توضیح بدم که من حذف نکردم و فقط منتقل کردم و حتی حذف هم میکردم کارم درست بوده و کار ایشون خلاف بوده و باید برای تبلیغ با مدیران سایت هماهنگ میکردن که جواب ندادن.
منم واقعیتش توی این وقت اصلا وقت پیامک زدن ندارم و زنگ را ترجیح میدم.
بهشون پیامک زدم که من فقط منتقل کرده به انجمن کارگاهها و قفل و حذفش نکردم.
و دلیلی نداره الکی وقت منو با پیامک بگیرن و متهم کنن و زود قضاوت کنن.
و باید از مدیران سایت در مورد حذف پست با پیغام خصوصی تالار بپرسن و مطمین باشن که دیلی معقول داشته و مثل حرف ایشن که گفتن کار جالبی نبود و ... نبوده.
اینجا پست زدم که بیان در مورد موضوع توضیح بدن.
جسارتاً:
۱- وقت منو گرفتن.
۲- به کارهایی متهم شدم که دوست ندارم در ذهن دیگران بدون اینکه خطایی کرده باشم، دیدشون نسبت به من بد بشه.
لطفا بعد از این مثل من عمل کنین. یعنی:
۱- هشدار را به کاربر با سیستم تالار بدین.
۲- بعدش پست را منتقل یا حذف و ... کنین. که قبلش حذف پیغامه رو ببینه و ناراجت نشه و دلیل حذف رو قبل دیدن حذف ببینه.
اینطوری وقت منو و بقیه رو نمیگیرن.
با تشکر
و دکتر کارنپهلو عزیز لطفا پیغامهاتون را به مدیران با پیغام خصوصی یا با لینک گزارش بع مدیر انجمن بفرستین و از ارسال پست در پشت سر پست کاربر خودداری کنین. چون ممکنه طرف مطلبی بگه و ... که باعث تنش بشه و وقت و حوصله شما و بقیه بد بشه و .... با تشکر برای همکاری
منم شمارهمو نذاشتم که وقتم تلف بشه. برای کمک به کاربرانه و کمک خرج برای سایت.