جناب صفی اقدم
دو تا عرض کوچک
اول اینکه نسخه موجود در لینک فوق حداقل در سیستم من با مشکلی مواجه میشه که دو تا عکس از eror مربوطه را برایتان ضمیمه کردم که در دو ویندوز متفاوت یکسان است
اولا خیلی ممنون که این مشکل را گزارش دادید. متشکرم
۱
- ویندوز اولی ویستا هست یا 7؟
۲- موقع اجرای تک میکر پرتابل آیا تک میکر دیگری باز بوده است؟این دو تا شکل که فرستاده اید، ارور یا خطا نیستند و در نسخه جدید تک میکر باید ظاهر شوند و به معنی این است که پروسه ی تک میکر مشغول است و باید صبر کنید تا این پروسه تموم بشه. من اولش به عکس ها دقت نکرده بودم.
[/right]اما مطلب دوم اینکه با فرض اینکه کسی که از نسخه شما استفاده میکند احتمالا به نسخه معمولی دسترسی ندارد شاید بد نباشد که ضمن اضافه نمودن فونتهای لازم، یک تذکر کوچک هم به عنوان راهنمایی در ارتباط با ضرورت نصب فونتها بدهید چرا که شاید دوستانی دچار غفلت از این مورد شوند و از استفاده سریع از این پکیج خوب به یک دلیل پیش پا افتاده محروم بمانند
خیلی ممنون بابت پیشنهاد خوبتون. البته من از فونت tahoma استفاده کرده ام که مشکلی برای کسی پیش نیاید. اما اگر کاربری بخواهد فایلهای خودش را اجرا کند حرف شما صادق و متین است. حتما در نسخه بعدی اعمال می کنم.
به امید روزی که این نسخه تمامی ادیتورها(از جمله فارسیتک، وینادیت و...) را پشتیبانی کند.
نسخه پرتابل فارسیتک را هم درست کرده ام ولی به دلایل مشکلات و ایرادات اساسی که دارد هنوز برای گروه نفرستاده ام.
ضمن یک خبر خوب هم بدهم. سازنده وین ادیت قول داده اگر تونست ساپورت یونیکد را هم به وین ادیت اضافه کنه. البته قول داده که اگه بتونه