در راستای تعویض قلمها، من استیل دانشگاه حکیم سبزواری را عوض کردم و از قلمهای IRLotus, IRTite در آن استفاده کردم.
فایلهای نسخه جدید
در قالب فایل zip در
سایت مثالها قرار گرفتند (هنوز فایلهای تکی اصلاح نشدهاند باید تغییرات دیگری هم بدهم).
به خاطر استفاده از فقط دو قلم در این استیل به راحتی میتوان آنرا
به صورت آنلاین هم پردازش کرد.
از دیگر دوستان هم تقاضا میکنم در هنگام طراحی استیل پایاننامه از تعداد کمی قلم استفاده نمایند. و دقت داشته باشند که برای پردازش آنلاین باید از نام کامل قلم (مثلا IRLotus.ttf)استفاده کنند و قلمها هم در کنار فایلها باشد. البته کسی که روی دستگاهش قلمها را نصب داشته باشد نیازی نیست که قلمها در پوشه فایلش باشد.
چند روز پیش که مشغول ویرایش مثالهای
قسمت پایاننامههای بخش مثالها بودم، برخی از آنها را اجرا کردم. در این میان
نمونه پایاننامه دانشگاه تهران خیلی اذیت کرد. حدود ده جور فونت متفاوت لازم داشت، آخرش هم ولش کردم.
قلمهای IR مشکلاتی هم دارند:
- اگر از قلم IRNazanin استفاده کنید، مطالب هر بخش یا فصل، بلافاصله پس از عنوان بخش یا عنوان میآیند! یعنی از خط بعد شروع نمیشوند!!
- وقتی قلم IRLotus را به عنوان قلم متن معرفی میکنم، حروف توپر به صورت توپر نمایش داده نمیشوند! مجبور شدم از دستور زیر برای معرفی قلم استفاده کنم تا حروف توپر بدرستی نمایش داده شوند:
\settextfont[ BoldFont={IRLotusBold.ttf}, BoldItalicFont={IRLotusBold.ttf}, ItalicFont={IRLotusIranic.ttf},Scale=1.2]{IRLotus.ttf}
مشکل این تعریف آن است که چون فایل فونت جداگانهای برای حالت BoldItalic نداریم، این حالت را نمیتوانیم در خروجی داشته باشیم!
اگر کسی از دوستان راه حل مشکلات فوق را میداند لطفا در موضوع جداگانههای بیان فرماید.
به خاطر اینکه فایلهای تولید شده با قلمهای HM , XB مشکلاتی که قبلا گفته بودم را با حروف پ و چ و ... دارند و به خوبی توسط گوگل ایندکس نمیشوند، فایل مقاله معرفی زیپرشین را با قلم IRLutos مجددا اجرا کردم و اصلاحاتی انجام دادم که مطابق قبل در ۹ صفحه جا بگییرد. خروجی جدید را جایگرین قبلی در اینجا کردم:
http://parsilatex.com/joomla/attachments/article/209/Xepersian-IMS.pdfاز آنجا که قصد انتقال از سایت جوملایی به سایت وردپرسی را داریم، افزونه WP-FileBase را در سایت جدید نصب کردم و این فایل را در وردپرس آپلود کردم:
http://parsilatex.com/site/download/tutorial/Xepersian-IMS.pdfمزیت این افزونه نسبت به کتابخانه خود وردپرس آن است که دستهبندی دارد، امکان نمایش دستههای به انواع مختلف را دارد، با بروزرسانی فایل آدرس آن عوض نمیشوند و ...
سعی خواهم کرد در جاهایی مانند صفحه شخصی خودم که به آدرس قبلی ارجاع دادهام، به آدرس جدید ارجاع بدهم. صفحه شخصی خودم را اصلاح کردم. دوستان هم اگر در جایی آدرس دادهاند اصلاح فرمایند.
بخش آموزش و راهنمای سایت جدید به جوملای قبلی اشاره داشت، یک برگه جدید در سایت جدید با نام
آموزش و راهنما ساختم و این فایل را از WP-FileBase در آن قرار دادم. لینک صفحه اصلی را نیز اصلاح کردم.