سید رضی جان، اولا خسته نباشی چون تکمیکر خیلی بهتر شده است و ایشالله بهتر از این هم میشه.
مطابق فایل ضمیمه شده:
۱. متن فارسی تایپ کردم. \fo را که تایپ کردم به صورت Autocomplete بقیه اش را وارد کردم. داخل آکولادهای دستور footnote شروع به تایپ انگلیسی می کنم. به محض استفاده از دکمه spacebar از کیبورد، زبان به فارسی تغییر می کند.
۲. مورد دوم هم مثل همین
۳. مورد سوم: به صورت Autocomplete استفاده نکردم ولی مشکل تغییر زبان به فارسی باز پابرجاست
قبلا شما یک مشکل مشابه گزارش کرده بودید که من برای حل اون مشکل به این نتیجه رسیدم که برای دستوراتی که آرگومان دارند حافظه مربوط به زبان قبلی رو پاک کنم تا تغییر زبان اتفاق نیفتد، اما متاسفانه حالتی را که از کامل کننده استفاده میکنیم پوشش ندادهام. بنابراین دوحالت اول باید اتفاق بیفتد ولی حالت سوم نه! که من دوباره تست کردم و اتفاق هم نیافتاد.
...
من سالهاست از فارسی تک استفاده نکردم. ولی یادمه اونجا راحت می نوشتم. یادم نمیاد دقیقا چه اتفاقی اونجا می افتاد.
...
تا اونجایی که یادمه تو فارسیتک چیزی به نام «تغییر زبان ورودی بصورت خودکار» نداشتیم.
باز هم ممنون از پیگیریتون.
۱- حق با شماست! دقیقتر این بود که بگویم یک feature request است.
۴- ویندوز ۷ ۳۲ بیتی. با پردازنده ۲ گیگاهرتز اینتل دو هستهای. به نظر نمیاد ضعیف باشه چون تو نسخههای قبلی همین تکمیکر مشکلی نبود. دو زبان نصبه: انگلیسی و فارسی.
1- منم میخواستم این اصطلاح رو به کار ببرم ولی به قول معروف پارسی رو پاس داشتم.
در اولین تغییر زبان سرعت کمه! یا هر دفعه تغییر زبان به کندی صورت میگیره؟
من تغییر کوچکی در این بخش نسبت به ورژن قبل انجام دادم که در واقع نباید مشکلی ایجاد کنه.
سعی میکنم در اولین فرصت یک ورژن با روش قبل برای شما بفرستم تا تست کنید.