آقا وفا قبل از هر چیز باید بگویم هدف از ادامه بحث مخالفت با نظر شما نیست. هدف بیان دیدگاه خودم است که به گمانم مزایای وجود قلم پیشفرض مانند قبل، از وضعیت جدید بیشتر است.
... اگر زیپرشین خودش قلمی را بدون خواست کاربر فراخوانی کنه، اولاً اینکه user friendly نخواهد بود چون کاری رو انجام میده که کاربر نمیخواد، دوماً memory بیشتری استفاده میکنه. چون کاری که میکنه اینه که اول قلم پیشفرض رو فراخوانی میکنه بعد هم قلمی که کاربر خودش میخواد. بنابراین با انجام این کار علاوه بر کم کردن زمان پردازش computing performance هم بهتر شده است.
من عدم سازگاری با معماری لاتک نمیبینم. کاربر انتخاب میکنه که آیا میخواهد از قلم پیشفرض استفاده کنه یا نکنه. و اگر نکرد حتماً نمیخواهد که زیپرشین براش تصمیم بگیره و میخواهد خودش قلم رو مشخص کنه. برعکس این داستان ایجور میشه که مهم نیست سلیقه تو چی هست بخواهی یا نخواهی من قلم پیشفرض رو فراخوانی میکنم.
اگر نظر شما را قبول کنیم، پس در حالت انگلیسی هم لاتک نباید قلم متن یا ریاضی پیش فرض داشته باشد و user friendly نیست و به سلیقه کاربر اهمیتی نمیدهد.
درحالیکه به نظر میرسد وجود قلم پیشفرض - بدون انتخاب کاربر- سازگارتر با شیوه لاتک است.
اگر اینطور باشه من باید نگران حتی نسخه 0.1 زیپرشین هم باشم که نکنه به کاربر یک موقع بد بگذره. خودشون هم باید تلاش کنند و من نمیتونم لقمه رو تو دهنشون بگذارم.
قبول دارم، البته در وضعیتی که چارهای جز تغییر نیست. اما به نظر میرسد افزایش زمان اجرا دلیل محکمی برای حذف قلم پیش فرض نیست. در واقع با تغییرات جدید هم شما توی زحمت افتادهاید و هم کاربران و هم آموزش دهندگان.
آقا وفا به نظر من این تغییر کار را سختتر کرده است، گرچه که فرمودید سخت نیست و ما هم قبول داریم، اما چندین سال طول خواهد کشید که این وضعیت جا بیفته و تا آن زمان باید جوابگوی کاربران در نسخه های مختلف بود.
اگر دلیل اصلی این تصمیم چیز دیگری است مثلا احتمال حذف این قلم، من حرفی ندارم. نیازی هم نیست توضیح اضافهای بدهید. همینکه به عنوان نویسنده زیپرشین به این نتیجه رسیدهاید که بهتر است قلم پیشفرض مانند قبل نباشد، کافیست.