تا جایی که من اطلاع دارم اگر نسخه اصلی ۲ به بعد تکمیکر را استفاده کنید، ویرایشگر دقیقا مانند ورد است.
من خودم در حال حاضر از نسخه ۲.۱ استفاده میکنم. در اونجا میتوانید با ctrl+shift جهت خود را عوض کنید و با alt+shift زبان خود را عوض کنید.
من برای نوشتن و تصحیح متون انگلیسی از میروم سمت چپ و برای متون فارسی می روم سمت راست.
یک بدی دارد و اون اینکه برای تغییر زبان و جهت هی باید این دگمه ها رو فشار بدید و سرعت تایپ رو پایین میاره
یه ایراد دیگه هم اینکه که ظاهرش خوب نیست یعنی در سطرهایی که هم انگلیسی دارید هم فارسی، اگر از راست به چپ باشه انگلیسی درست نمایش داده نمیشه اگر از چپ به راست باشه فارسی. گرچه برای تصحیح فارسی میتونید راست به چپ کنید و به راحتی تصحیح کنید و برای تصحیح انگلیسی هم میتونید چپ به راست کنید و به راحتی تصحیح کنید.
یک ایراد دیگه هم داره که فرض کنید اصلا کل متن شما فارسی باشه و همه را از راست به چپ نوشته باشید وقتی میبندید باز می کنید پیش فرض همه چی میشه چپ به راست!
در کل اگه بخوام بگم من از این بین چه چیزی را پسندیدم هیچ چیزی به اندازهٔ ctrl+. برای من راحت نیست. حتی در ورژن ۶.۱۰ تکمیکر دو جهته جدید، من خیلی راحت نیستم بعضی وقتها خرابکاری می کنه و به قول دوستان چون حالت ها زیاد هست تکمیکر نمیتونه همه چی رو پیشبینی کنه.