یک مشکل که من با تکمیکر دوجهته ورژن ۰.۶.۱۰ دارم این است که به طور مثال جمله زیر را در نظر بگیرید.
آزمایش پانوشت \footnote{test} است. آزمایش ریاضی $ x_a = \int(B) $ است.
من وقتی پس از کلمهٔ پانوشت علامت \ را میزنم (به صورت پیشفرض گفته ام زبان عوض شود)، زبان عوض میشود که درست است. اما وقتی می خواهم باز فارسی بنویسم وقتی end میزنم و شروع می کنم به نوشتن که انگلیسی می نویسد وقتی هم که alt+shift را میزنم باز انگلیسی می نویسد ولی وقتی دوباره alt+shift را میزنم فارسی می نویسد.
مشکل این است که دوبار باید alt+shift استفاده کنم. همین مشکل در مورد محیط ریاضی که با ctrl+shift+m درست میکنم نیز وجود دارد. نمیدانم من دارم جایی اشتباه می کنم یا اینکه این یک باگ است.
ممنون
اگر سیستمعاملتان همان ویندوز ۶۴ بیتی است که فکر کنم مشکل از همان است، در واقع باید برای ویندوز ۶۴ بیت ورژن ۶۴ بیتی از تکمیکر دوجهته را کامپایل کنیم، من همه وسایل لازم را برای کامپایل روی ویندوز ۶۴ بیتی دارم فقط تا یک یا دوهفته آینده بعید میدانم فرصت کنم ورژن ۶۴ بیت را آپلود کنم.
تا جایی که من اطلاع دارم اگر نسخه اصلی ۲ به بعد تکمیکر را استفاده کنید، ویرایشگر دقیقا مانند ورد است.
من خودم در حال حاضر از نسخه ۲.۱ استفاده میکنم. در اونجا میتوانید با ctrl+shift جهت خود را عوض کنید و با alt+shift زبان خود را عوض کنید.
این در تکمیکرهای قبلی هم بوده! حالت دوجهته را کلا غیرفعال کنید میبینید و اینها میانبرهای استاندارد ویندوز است که هر ویرایشگر استانداردی در ویندوز از آنها حمایت میکند. البته این یک کمبود ( میگم کمبود چون حالت دوجهته تغییر جهت خطوط را کاملا در اختیار میگیرد و اجازه تغییر بوسیله کاربر را نمیدهد ) حالت دوجهته است که لازم است بعضی قسمتها را دوباره نویسی کنم.
من برای نوشتن و تصحیح متون انگلیسی از میروم سمت چپ و برای متون فارسی می روم سمت راست.
یک بدی دارد و اون اینکه برای تغییر زبان و جهت هی باید این دگمه ها رو فشار بدید و سرعت تایپ رو پایین میاره
یه ایراد دیگه هم اینکه که ظاهرش خوب نیست یعنی در سطرهایی که هم انگلیسی دارید هم فارسی، اگر از راست به چپ باشه انگلیسی درست نمایش داده نمیشه اگر از چپ به راست باشه فارسی. گرچه برای تصحیح فارسی میتونید راست به چپ کنید و به راحتی تصحیح کنید و برای تصحیح انگلیسی هم میتونید چپ به راست کنید و به راحتی تصحیح کنید.
یک ایراد دیگه هم داره که فرض کنید اصلا کل متن شما فارسی باشه و همه را از راست به چپ نوشته باشید وقتی میبندید باز می کنید پیش فرض همه چی میشه چپ به راست!
خوب دلیل پچ دوجهتی هم همین کمبودها بود!
راستی ورژن ۲.۱ از تکمیکر بخوبی Forward/Inverse را انجام میدهد؟ من فکر کنم یک طرف برام کار نکرد فکر کنم Forward بود!
من یک مشکل دیگر هم با تکمیکر ورژن ۰.۶.۱۰ دارم.
جمله زیر را در نظر بگیرید.
آزمایش \footnote{فارسی بنویسیم} نتیبنتیب. آزمایش {\footnote{فارسی دارم تایپ می کنم}} همچی مرتب.
وقتی داخل footnote فارسی می نویسم بهم میریزد اما وقتی از ctrl+. استفاده می کنم و همان کار را تکرار می کنم همه چی مرتب است. آیا این درست است؟ من انتظار داشتم در حالت اول هم درست نمایش داده شود.
ممنون
در واقع بدون حالت دو جهتی به هم نمیریزد! و بصورت \footnote{پا نوشت} نمایش داده میشود اما در حالت دوجهته درواقع نویسه LRM را به این صورت اضافه میکند که نتیجه آن میشود که میبینید: از ! بجای LRM استفاده کردم:
...بصورت !\footnote{!پا نوشت} نمایش...
یک راه این است که مکان این LRM در حافظه ثبت شود و به محض اینکه مشاهده شد آرگومان دستور فارسی است این LRMها پاک شوند.