ورژن RPM برای لینوکسهایی که برپایه RPM هستند در آدرس زیر آپلود شد، لطفا تست کنید و نتیجه را به همراه نوع سیستمعامل و معماری آن گزارش دهید، ممنون.
تکمیکر دوجهته (اینستالر لینوکسی [RPM Version] )خیلی ممنون.
متاسفانه در سیستم من alien نسبت به فایل شما خطا میدهد!
بله حق با شما بود alien به تفاوت معماری فایل باینری و آنچه در فایل کنترلی ذکر شده بود خطا میگرفت که با تغییر فایل کنترلی مشکل حل شد.
متاسفانه متوجه شدم که شما آدرسهای موجود در Makefile و چند فایل دیگر را از روی سیستم یا فلش خود دادهاید ........!!
با این حال پس از اصلاح این سهو، ...
عمدی بوده
، چون فقط کافیه دو یا سه خط بر مبنای محل جدید تصحیح شوند، ترجیح دادم از مسیر کامل فایلها استفاده کنم.
با این حال پس از اصلاح این سهو، مشکل دیگر، در نام پوشه QBiDiExtender بود که در کد به این صورت نوشته شده ولی وقتی از bitbucket گرفتم تماما با حروف کوچک بود که خوب باید دستی این تغییر نام را هم میدادم تا مشکلی نباشد --توجه دارید که سیستمهای Unix based برخلاف ویندوز بین حروف کوچک و بزرگ تفاوت قائل میشوند--.
فعلا تا خودم کامپایل نکنم اظهار نظر نمیکنم، ولی خوب بوضوح از تفاوت ذکر شده اطلاع دارم.
بعد از رفع تمام این مشکلات بازهم چند خطا رخ داد که رفع آن دیگر تنها از عهده شما بر میآید چون اساسا چنین فایلی موجود نیست --به دو سطر اول در تصویر دقت نمایید--.
با تشکر
بله، متاسفانه کلا یادم رفته بود، چون این فایل ورژن در هر کامپایل تغییر میکند، به پروژه اضافش نکردم، که الان اینجا ضمیمش میکنم.
متاسفانه این چند روز درگیر release یک پروژه هستم، اما سعی میکنم تا آخر هفته مشکل سورسکد را رفع کنم، اما فعلا کافیست این را:
bidiStateUpdating(QTextBlock&, bool, int)
به این
bidiStateUpdating(QTextBlock, bool, int)
تبدیل کنید. ( & را حذف کنید. )
متاسفانه کامپایلر مایکروسافت حتی روی این موارد «هشدار» نمیدهد، چه برسد به خطا!