من یک ایرانی خالص هستم و کاری با عرب و قرآن ندارم. جالب است که اعراب را برادر خود میپنداری چون من درست در نقطه مقابل شما هستم و نفرتی عمیق نسبت به اعراب دارم. اعراب همانهایی هستند که به زور شمشیر ایرانیان یکتاپرست را مسلمان کردند. اعراب همانهایی هستند که از برکت وجودشان غرب جرآت کرده به ایرانی که مرد علم و دانش و فرهنگ و تمدن است، لقب تروریست بدهد. اعراب همانهایی هستند که در جنگ پیشین، هزاران جوان پاک ایرانی را کشتند. واقعاً نمیتوانم درک کنم چطور میتوانی عرب را برادر خود بدانی؟ کسی را برادر میخوانی که میخواهد خلیج پارس را بکند خلیج عرب؟
با کسب اجازه از آقای امینطوسی
و همین عربها بودند که به هنگام ورودشان برادری و برابری پیشه کردند و از این راه بزرگانی که هیچگاهفکر راه یافتن به طبقه مغان و دانشوران را هم در خیال نمیدیدند به پشتوانه همین ایدهها رشد کردند و ابن سیناها و ... را به جامعه انسانی عرضه داشتند. لابد شما اینقدر از تاریخ اطلاع دارید که بدانید راه یافتن از یک طبقه به طبقهای بالاتر تا پیش از اسلام، در ایران حال بود!!!
خالص بودن شما را تبریک میگویم و بهتان حتماً هم باید رشک بورزم اما من: نصبم شاید به زنی فاحشه از اهل بخارا برسد (سهراب سپهری) و از این هم هیچ ابایی ندارم که چنان باشم و اکنون چنین. بگذاریم واژه اصیل را برای همان اسبهای نفیس عربی بکار ببرند و نه برای آدمی با این واژه شکوهمند. این عبارات نازیستی چه بلایی بر سر دنیا آورد در جنگ جهانی دوم؟؟ هیتلر هم نژاد خالص و پاک میخواست، نه؟
عرب ایرانی را بزور شمشیر بسیار آزرد و اما این هیچ ارتباطی به این ندارد که ما ایرانیها اگر اعراب را پذیرفتیم برای اندیشههای نوآورانه و آزاداندیشانهی آن زمانشان بود. برای رهایی از بندهای سنگین حکومتهای زهوار دررفته و تا خرخره در لجن فرو رفتهای بود که ملت را فراموش کرده بودند و همین ملت وقتی شنیدند کسی هست که میگوید برابریم و برادر ورای رنگ پوست و جایگاه، شیفتهی او شدند
جنگی که در گرفت جنگ دو حکومت بود نه دو نژاد و این دیگر اظهر من الشمس است. اگر فردا این اتفاق با چین بیافتد حتما شما همهی چشم بادمیها را به باد فحش میگیرید که چنیناند و چنان....
من نه دوستانه که خردمندانه به شما پیشنهد میکنم کمی پیش از اظهار نظر در اینگونه موارد، مطالعاتی ابتدایی داشته باشید. لااقل بدانید که اینجا-در این دنیا- نژادها؛ یعنی گونههای کاملا انسانی این دنیا؛ هیچ مشکلی با هم ندارند. لااقل به نقشههای جغرافیایی این مرز و بوم نگاهی بیاندازید! این که زحمتی برای شما ندارد! خواهی دید که بیش از 90 درصد مرزهایی که انگلیس برای تعیین حدود ملتها رسم کردهاند از میان همنژادهای یکسان میگذرد. و این عجیب نیست؟ تر ایرانی . ترک ترکیهای.. بلوچ ایرانی. بلوچ پاکستانی .... عرب ایرانی. عرب.... و این سر منشاء جدالهایی شد که مادامالعمر گریبان این انسانها را توسط حکومتهایشان خواهد گرفت. چنانکه صدام ادعای خوزستان کرد و طالبان ادعای تایبات و سمرقند....
مطلب دراز شد. شما در تک متبحرید و لازم الاحترام. اما خدا را که در مسائل دیگر تا قبل از آنکه کمی مطالعه داشته باشید، سکوت اختیار کنید. همانطور که اگر قدری تاریخ طبری میخواندی یا بیهقی و یا... شاید در مقدمهی راهنمای انگلیسی زبان زیپرشین دیگر از کبایری چون داریوش و کوروش اسم نمیبردی ....که قصهی شاهان همگی با اندکی تفاوت، یکیست و آنهم : آمدند.... به خاک و خون کشیدند.... رفتند.
باز هم علیرغم توصیههای مدیریت محترم، جوابیه نوشتم. خواهی بخشید