بیزحمت فعلا درخواست پست نفرمایین. نمیتونم پست کنم.
میتونین از افراد موجود در صفحه زیر کمک بگیرین. شرمنده تا اطلاع ثانوی.
لیست توزیع کنندگان نرمافزارهی مرتب با لاتک: (لینک از ویکی پارسیلاتک):
http://www.parsilatex.com/wiki/%D8%AA%D9%88%D8%B2%DB%8C%D8%B9_%DA%A9%D9%86%D9%86%D8%AF%DA%AF%D8%A7%D9%86بیزحمت درخواست برای ارسال را در این موضوع به هیچ عنوان / در هیچ شرایطی نپرسید.
** هزینههایی که من میگیرم، هزینهی برنامهها و یعنی خرید اون نرمافزار نیست. بستهٔ زیپرشین بستهای مجانی هست. و تکلایو و .... این هزینهها هزینهی دانلود، آپدیت، امادهسازی، رایت، پست و ... برای شما هست.**
این حق و مجوز استفادهی دیویدی ارسالی توسط من ارسالکننده وضع شده هست و محدودیت در نصب و ... از طرف گروه پارسیلاتک و مدیران گروه پارسیلاتک و ... نیست و از طرف من هست. بیزحمت رعایت فرمایید.
دیویدی ارسالی توسط من مخصوص استفادهی یک نفر میباشد و شخص میتونه روی کامپیوتر شخصی خود و لپتاپ شخصی خودش و کامپیوتر محل کارش و دانشگاهش نصب کنه و فقط برای کارهای شخصی خودش استفاده کنه. و اجازهی نصب بیش از این را نداره.
در صورت استفادهی شخص دیگری به جز شخص خریداری کننده، لطفا مبلغ ۱۰ هزار تومان پرداخت شود.
در صورت نیاز برای نصب روی تعداد زیادی کامپیوتر مثلا سایت دانشگاه و ... باید مبلغ ۳۰۰۰ تومان برای هر نصب به حساب پرداخت کنید.
این مبلغ از طرف من به صورت داوطلبانه به گروه پارسیلاتک اهدا خواهد شد. و گروه پارسیلاتک برای رفع قسمتی از مخارج سایت اینترنتی و ftp و برگزاری کنفرانسها و سمینارهای معرفی و آموزش زیپرشین و ... استفاده خواهد کرد و نفع شخصی ندارد.
مبلغ دریافتی بعد از کم کردن هزینهی آمادهسازی و رایت و ... و پست به گروه پارسیلاتک اهداء خواهد شد.
در صورتی که با این قانونی که من گذاشتهام موافق نیستید، میتوانید از لیست دوستان زیر دیویدی را تهیه کنید.
لیست توزیعکنندگان در ویکی. (کلیک کنید.)نکته:* من با Rsync تکلایو را آپدیت میکنم. سرعتش بعضی روزها به شدت در حد ۱ کیلوبایت و حتی کمتر پایین هست و اجازهی آپدیت نمیده. در این مواقع یک نسخهی قبلترش ارسال خواهد شد. یا اینکه روز بعدش ارسال خواهد شد. اگر نسخهی قبلی قابل ارسال نباشد، با تاخیر حداکثر ۳ روزه پست خواهد شد.
نرمافزاها:در زیر لیست نرمافزارهای قابل ارسال پستی را آوردهام.
دوستانی گفتهاند که بخاطر تازهکار بودن، نمیدونن که چی باید به من بگن که پست کنم.
این کاربران در ایمیل درخواستی، فقط لازم هست موارد زیر ار بیاورن:
۱- سیستمعاملی(هایی) که میخان در آن نصب کنن.
۲- لاتک (تاثپ فقط لاتین) یا زیپرشین (تایپ پارسی با بستهی زیپرشین) میخان استفاده کنن.
- همهی نمونهی فایلها و مثالهای سایت پارسیلاتک.
- تکلایو آپدیت شده تا روز ارسال پستی با راهنمای نصب در ویندوز.
- تکلایو آپدیت شده برای سیستمعاملهای لینوکس مثل Ubuntu و OpenSuse و ...- و راهنمای نصب کامل.
- MacTeX برای استفاده در سیستم عامل مکینتاش (مک) و راهنمای نصب کامل.
- میکتک ۲/۹ آپدیت شده و راهنمای نصب کامل. (۳۲ بیتی و ۶۴ بیتی)
- ادیتورهای موردنیاز (تکمیکر، تکورکس (همراه تکلایو م یکتک نصب میشود.) و تکشاپ و …)و راهنمای نصب کامل.
- فونتهای فارسی استفاده شده در مثالهای داخل دیویدی
- کیبورد استاندارد فارسی (برای همه ویندوزها. xp و ۷ و ۳۲ بیتی و ۶۴ بیتی) و راهنمای نصب كامل
- راهنمای استفاده از زیپرشین و بیدی و راهنمای لاتک ترجمه شده توسط دکتر امیدعلی. (بعد از نصب تکلایو با دستور texdoc قابل دسترسی است.)
- تکلایو و ویرایشگر و پرتابل (بدون نیاز به نصب)
- میکتک و ویرایشگر پرتابل (بدون نیاز به نصب)
- چند نرمافزار سادهی کوچک طراحی شکل و نمودار و چارت.
- فارسیتک ۳۲ و ۶۴ بیتی قابل نصب روی همهی ویندوزها از جمله 7 حتی ۶۴ بیتی و راهنمای نصب ساده و کامل.
- تک پارسی شرکت دادهکاوی و راهنمای نصب.
- سیستم عامل Ubuntu.
- در صورت نیاز به هر نرمافزار دیگری با پیغام خصوصی یا ایمیل با من در ارتباط باشید.
هزینهها:*هزینه جداگانه هر مجموعه ۱۰ هزار تومان هست.
زیپرشین بسته (برنامهای) مجانی هست و این هزینهٔ خرید این بسته نیست و فقط هزینهٔ ارسال و ... هست. (مجموعه یعنی تکلایو، میکتک - ۲.۹ - ۲.۸ - ۳۲ بیتی - میکتک ۶۴ بیتی، فارسیتک ۳۲ بیتی - فارسیتک ۶۴ بیتی، تک-پارسی، تکلایو پرتابل و میکتک پرتابل و ….) (ویرایشگرها و فونتها و ... مجموعه حساب نمیشوند.)
* هزینه آمادهسازی و پست سفارشی و ... به تهران ۳ هزار تومان است.
* هزینه آماده سازی و پست سفارشی و ... به شهرستان ۵ هزار تومان است.
* دریافت حضوری با پستی فرقی در هزینه ندارد.
* قبل از واریز هزینه، میزان دقیق هزینه را از من بپرسید. از اینکه من قادر به پست هستم سوال بفرمایید. ممکن هست مسافرت باشم و ... و قادر به پست نباشم.
* مواردی که در ایمیل باید ذکر شود: اسم شخص گیرنده - آدرس پستی کامل و دقیق – کد پستی (بدون خط تیره و ...) –شماره تماس در صورت تمایل - لیست کامل و دقیق نرمافزارهای موردنیاز
برای دریافت اینترنتی کدپستی با دادن شماره تلفن محل، از لینک زیر میتونید استفاده کنید:
http://eservice.postcode.post.ir/modules.php?name=Postalcode2
دقت کنین شماره تلفن را بدون صفر اولش بزنین.*** سیستم بالا فعلا از کار افتاده است. از سیستم زیر که آقای وحید دامنافشان زحمت کشیدن و به من اطلاع دادن استفاده کنید.
- با ارسال شماره تلفن ثابت به صورت کامل، به شماره ۱۰۰۰۱۴۰، کد پستی رو بگیرید.
- کدپستی معمولاً روی قبضهای تلفن، برق و ... هست.
شماره کارت و حسابها: درگاه اینترنتی برای پرداخت هزینه:
http://parsilatex.com/pay/در صورت عدم توانایی برای پرداخت با درگاه اینترنتی، به شماره کارتها/حسابهای زیر پرداخت بفرمایین.
۱- بانک ملت: (به نام هادی صفیاقدم)
شماره حساب ۳۴۳۵۶۹۳۹۴۴
شماره کارت: ۶۱۰۴۳۳۷۲۰۰۰۳۲۱۶۵
شماره شبا: IR17-0120-0100-0000-3435-693944
۲- بانک سامان: (به نام هادی صفیاقدم)
شماره حساب: ۸۰۶۸۰۰۱۰۵۸۵۶۴۱
شماره کارت: 6219861013158562
شماره شبا: IR20-0560-0806-8000-1058-5640-01
۳- بانک ملی: (به نام هادی صفیاقدم)
شماره حساب ۰۱۰۱۲۰۰۰۷۰۰۰۳
شماره کارت: ۶۰۳۷۹۹۱۴۷۷۷۲۷۳۱۱
شماره شبا: IR72-0170-0000-0010-1200-0700-03
۴- بانک تجارت: (به نام هادی صفیاقدم)
شماره حساب: 3532618567
شماره کارت: 6273531040294013
شماره شبا: IR260180000000003532618567
* اگر تا ۳ روز کامل کاری (منهای تعطیلیها و ...) دیویدی دریافت نشد، (به دلیل تأخیر پستی در لغو پروازها یا عدم حضور شما در منزل برای دریافت بسته از مامور پستی و ...) شماره مرسوله برای پیگیری پستی را حتما از من دریافت کنید و از لینک «
سیستم رهگیری مرسولات پستی» پیگیری کنید. (قبض ارسال پستی و شمارهی پیگیری توسط من حداکثر ۷ روز کاری نگهداری میشود.) توجه کنین حداکثر تا ۳ روز بعد پرداخت وجه از طرف شما، من پست میکنم.
پل ارتباطی با من:
پیغام خصوصیجیمیل من: (@gmail.com)
hadi.safiaghdam
* مشاهده شده که درخواستهای به اسپم رفته و من ندیدم. لطفا با تماس تلفنی هم اطلاع دهید.
شماره تماس: ۰۹۱۹۵۳۲۱۲۷۷
* راهنمای نصب سریع برای کامپیوترهایی که قبلا TeX نصب نداشتن و کامپیوتر مشکل نرمافزاری و ویندوزی و ویروسی ندارد، داخل دیویدی هست.
برای کامپیوترهایی که قبلا TeX نصب داشتن و کامپیوتر مشکل نرمافزاری و ویندوزی و ویروسی دارد، راهنمای professional داخل دیویدی هست.
اگر باز نتونستید نصب کنید، به صورت تلفنی میتوانم براتون نصب کنم و این کار جزو پشتیبانی ارسال پستی توسط من نیست و کار شخصی حساب میشود و هزینهی مجزا (حداقل ۱۲ هزار تومان) دریافت میشود.
* این پست برای درج نظرات و انتقادات و پیشنهادات شما باز گذاشته شده است و قفل نکردم.